Selecteer een pagina

DIT zijn Wij

DIT zijn Wij

Hoewel Walters Hoveniers een nieuw bedrijf is – gestart op 1 maart 2014 – heeft het veel ervaring. Eigenaar Vincent Walters werkte meer dan tien jaar bij diverse hoveniersbedrijven en beschikt over de vereiste papieren, onder andere het vakdiploma hoveniersbedrijf en het diploma tuinontwerp.

DIT DOEN Wij

We ontwerpen en leggen tuinen aan. Onze specialiteit is sierbestrating. Graag doen we ook het onderhoud of de renovatie van uw tuin.

Advies en ontwerp van uw tuin

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aanleg van uw tuin

Onder andere de bestrating, het plaatsen van schuttingen en vlonders, het graven van vijvers en het planten van bloemen, planten, struiken, heesters en bomen.

Z

Onderhoud en renovatie van uw tuin

Daarnaast onderhouden wij uw tuin en knappen we dingen op, indien dit nodig is.

Filosofie

Filosofie

Ons uitgangspunt is: uw huis en uw tuin vormen één geheel. De basis voor een mooie tuin, waar u graag en vaak zit, is een tuinontwerp waar u zich voor honderd procent in kunt vinden. Pas als we het eens zijn over het ontwerp, de indeling van uw tuin en de prijs, gaan we van start.

Onze stelregel is: afspraak is afspraak. We komen op het afgesproken tijdstip en houden ons aan de vooraf afgesproken prijs. Excellente dienstverlening is wat we nastreven. Dit uit zich in een goede service en correct werk.

Vrijblijvend offerte aanvragen? Neem contact op